FÖRETAG

Att som företag kunna vara med och stödja evangeliserandet av Sverige är väl kanske den bästa formen av socialt samhällsengagemang. När människor blir frälsta och tar emot Jesus och aktivt börjar verka för Guds rikes utbredande så får det en positiv påverkan på dem själva och hela deras omgivning.

Vi försöker verka bland dem som är utslagna, har vänt Gud ryggen eller befinner sig i sammanhang där man aldrig nämner Jesus. Det innebär att vi gör insatser på New Age mässor, Ravefester, Motorklubbar, Krogar och Nöjeskryssningar. Vi vill vara där människor finns.

För att företagets stöttning skall kunna vara avdragsgillt krävs någon form av motprestation vilket hos oss sker i form av reklamplats på vår informations folder. Denna folder presenteras och delas ut på varje plats där Simon eller andra representanter för evangelisationsfonden medverkar. Vi kommer också att presentera er på vår Facebook-sida.

Kontakta Bertil Dolfén på 0723 413 412 eller sänd ett mail till evfonden@gmail.com så skickar vi en faktura på det belopp ni önskar stödja fonden med.