STÖD FONDEN

Tack för att du vill vara med och stödja arbetet med att evangelisera Sverige. Här följer instruktioner för hur du går till väga för att din gåva skall nå evangelisationsfonden. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på evfonden@gmail.com

Gåva
Du betalar in din gåva på antingen Bankgiro: 588-8680 via Swish: 123 422 94 72. eller via Paypal: Klicka här. Skriv namn och adress så att vi kan skicka dig vårt månadsbrev med information och berättelser om vad Gud gör i vardagen.

Automatiskt månadsgivande
Kontakta oss på evfonden@gmail.com så skickar vi över ett bankkontonummer du kan använda via din internetbank för att göra automatisk överföring varje månad. Glöm inte att uppge namn och adress så att vi kan skicka månadsbrevet till dig.

Givande för företag
För att detta skall kunna vara avdragsgillt krävs en motprestation vilket sker i form av reklamplats på den folder som presenteras på varje plats Simon eller andra representanter för evangelisationsfonden medverkar. Kontakta oss på evfonden@gmail.com så skickar vi en faktura på det belopp ni önskar stödja fonden med.

Testamenten, födelsedagsgåvor mm
Du kan givetvis testamentera gåvor samt göra insamlingar till fonden vid bemärkelsedagar eller begravningar. För dig som arrangerar en insamling kontakta oss så på evfonden@gmail.com så hjälper vi gärna till med det praktiska runt omkring insamlingen.

Följ oss gärna på Facebook, Simon Ådahls Evangelisationsfond. Vi försöker kontinuerligt uppdatera Facebookssidan med aktuell mötesplanering och uppmuntrande inlägg.

GÅVOBREV

Många väljer numera att avsäga sig presenter och blommor i samband med högtidsdagar för att istället göra insamlingar till något behjärtansvärt ändamål. Varför inte låta högtidsdagen också innebära en satsning på evangelisation i Sverige?

Evangelisationsfonden har tre olika alternativ på gåvobrev där gåvan går just till detta ändamål.

Alternativ 1: Du laddar helt enkelt ner gåvobrevet, printar ut och fyller själv i önskad text. (Länk till gåvobrev)

Alternativ 2: Du kontaktar oss på mail evfonden@gmail.com och anger vilken text du vill ha och vi skickar sedan ett exklusivt gåvobrev på posten.

Alternativ 3: Vi levererar (alternativt skriv ut den neutrala) en insamlingsskylt bredvid insamlingsboxen där det även framgår Bankgironummer och Swishnummer. När vi fått insamlade kontanter gör vi en total sammanställning av inkomna medel (även BG och Swish) och skickar sedan ett tackbrev där aktuell summa framgår.